Binnenschilderwerk

Binnenschilderwerk door uw schilder:

VAKMAN van het JAAR 2011

Een mooi resultaat is waarschijnlijk het eerste waar u aan denkt bij binnenschilderwerk. Logisch, want een nieuwe kleur op strak geschilderd houtwerk maakt uw huis sfeervol en persoonlijk. Ons afwerkingsniveau is van hoge kwaliteit.

Daarnaast zorgt professioneel binnenschilderwerk voor:

Bescherming tegen slijtage

Denk bijvoorbeeld aan een veel belopen houten trap of vloer. Als hout goed in de verf staan, gaat het langer mee.

TMT verf plint_96791020

Bescherming tegen vocht

De kwaliteit van binnenschilderwerk is minstens zo belangrijk als die van buitenschilderwerk. Binnen ontstaat veel vocht, ook wel waterdamp genoemd. Dit komt o.a. door douchen, koken en de verwarming. Schilderwerk beschermt materiaal tegen het intrekken van deze damp.

Speciale verf voor binnenschilderwerk

Wij gebruiken voor binnenschilderwerk acrylverf van zeer hoge kwaliteit. Deze watergedragen verf is oplosmiddelvrij of oplosmiddelarm, waardoor het bijna geen geur heeft en snel droogt, niet verkleurt en minder schadelijk voor het milieu en gezondheid.

Watergedragen verf is er als dekkende verf, een transparante lak of een beits. De dekkende verf is verkrijgbaar in verschillende glansgraden namelijk een matte, zijdeglans of hoogglans afwerking.

NB Er is een rechtstreeks verband tussen reinigbaarheid en glans. De algemene regel is: hoe hoger de glans, hoe beter u het verfoppervlak kunt reinigen.

Naast het schilderen van alle houten delen in uw woning kunnen wij ook uw wanden en plafonds voorzien van een nieuwe verflaag. Dit doen wij d.m.v. “rollen” of machinaal met een airless spuitmachine.
Gevestigd in Breda werken wij door heel Nederland!