Diensten

TOPMuurTotaal is gespecialiseerd in totale wandafwerking van binnenmuren.

Vliesbehangen is de basis voor een naadloze ondergrond met een latexverf als toplaag als wandafwerking.

Latexspuitwerk als wandafwerking wordt vooral ingezet bij onregelmatige oppervlakten.

Voor het binnenschilderwerk verzorgt TOPMuurTotaal de finishing touch van de wandafwerking van uw woning.

topmuurtotaal woonkamer inrichten glasvezelbehang

Onze diensten

Renovlies behangen

100% vervanging voor stucwerk en minder kwetsbaar. Lees meer.

Latex spuiten

Strakker en goedkoper dan schilderwerk. Lees meer.

Binnenschilderwerk

Professionele vochtbestendige afwerking voor binnen. Lees meer.

Wilt u meer voordelen over Renovliesbehang lezen?
Vraag dan ons GRATIS boek aan!

topmuurtotaal wandafwerking

Alles over strakke wanden zonder stucadoren. Download hier het gratis E-book.

Wilt u gratis en vrijblijvend contact of een passende offerte op maat? Dat kan bij TopMuurTotaal.

Ik denk niet dat er een betere vakman mogelijk is op het gebied van Renovlies met schilderwerk. Rene is betrouwbaar, werkt bijzonder netjes tot in de details, geeft advies en tips, werkt met prettige en kwalitatief goede mensen. Kijkend naar het werk dat verricht is, uitgebreid machinaal geschuurd, Renovlies behang, 2x schilderwerk is de prijs achteraf het meest concurrerend geweest.

Dhr. RosSliedrecht

Vanaf begin goed contact met René, makkelijk afspraken maken en snelle reactie op mail. Perfect. De mannen werken ontzettend netjes….. Al met al, een verademing om met hen te werken. Bij een nieuw huis zit vaak wat tegen, maar met René en zijn mannen niet het geval. René ontzettend bedankt voor alles en ik ga je zeker bij anderen aanbevelen. Ik ben trouwens ook reuze enthousiast geworden over dat behang, ik vind het nog strakker dan stucwerk en het geeft geen rotzooi. Als we ooit gaan verhuizen dan bel ik je weer!

Mevr. KarremansBreda

De werkzaamheden zijn netjes & op tijd uitgevoerd. We zijn erg tevreden met het resultaat. Erg prettig dat Rene nog een extra dag is teruggekomen om de laatste puntjes op de i te zetten (wat naden bijwerken & trapleuning terugplaatsen). René, we willen je heel erg bedanken en je bent echt een aanrader!

Dhr. NWassenaar

Rene en zijn mensen van TopMuurTotaal hebben binnen vijf dagen onze hele woning voorzien van Renovlies, de muren dubbel gesausd en de zolder gespoten. We zijn zeer tevreden over het resultaat: het is echt prachtig geworden. Ook de communicatie was prima: Rene was supergoed bereikbaar via mail, sms en telefoon. Afspraken zijn keurig nagekomen. Kortom: een aanrader.

Mevr. GroenewegeHilversum

In deze tijd is het niet makkelijk een bedrijf te vinden waarin je je vertrouwen kan leggen. TOPMuurTotaal is mij door een vriend aangeraden en nu begrijp ik waarom. De kwaliteit van de service die mij werd aangeboden is boven niveau. Ga vooral zo door!

Mevr. WildhageVoorschoten