Binnenschilderwerk

Een mooi resultaat is waarschijnlijk het eerste waar u aan denkt bij binnenschilderwerk. Logisch, want een nieuwe kleur op strak geschilderd houtwerk maakt uw huis sfeervol en persoonlijk. Ons afwerkingsniveau is van hoge kwaliteit. Daarnaast zorgt binnenschilderwerk ook voor een aantal andere zaken, welke u hieronder kunt lezen.

topmuurtotaal renovlies behang

Bescherming tegen slijtage

Denk bijvoorbeeld aan een veel belopen houten trap of vloer. Als hout goed in de verf staan, gaat het langer mee.

Bescherming tegen vocht

De kwaliteit van binnenschilderwerk is minstens zo belangrijk als die van buitenschilderwerk. Binnen ontstaat veel vocht, ook wel waterdamp genoemd. Dit komt o.a. door douchen, koken en de verwarming. Schilderwerk beschermt materiaal tegen het intrekken van deze damp.

Speciale verf voor binnenschilderwerk

Wij gebruiken voor binnenschilderwerk acrylverf van zeer hoge kwaliteit. Deze watergedragen verf is oplosmiddelvrij of oplosmiddelarm, waardoor het bijna geen geur heeft en snel droogt, niet verkleurt en minder schadelijk voor het milieu en gezondheid. Watergedragen verf is er als dekkende verf, een transparante lak of een beits. De dekkende verf is verkrijgbaar in verschillende glansgraden namelijk een matte, zijdeglans of hoogglans afwerking.

NB Er is een rechtstreeks verband tussen reinigbaarheid en glans. De algemene regel is: hoe hoger de glans, hoe beter u het verfoppervlak kunt reinigen.

Naast het schilderen van alle houten delen in uw woning kunnen wij ook uw wanden en plafonds voorzien van een nieuwe verflaag. Dit doen wij d.m.v. “rollen” of machinaal met een airless spuitmachine. Gevestigd in Breda werken wij door heel Nederland!

Wilt u tips voor de afwerking van uw nieuwbouwwoning ontvangen? Kijk dan hieronder.

topmuurtotaal wandafwerking

Download gratis 80 tips over de afwerking van uw nieuwbouw woning.

Wilt u gratis en vrijblijvend contact of een passende offerte op maat?