Latex spuiten

Latexspuiten.com is wellicht de pagina die u wilde bezoeken. Dat klopt: TOPMuurTotaal is de voortzetting van latexspuiten.com door RENOVE Service van René van Esch. René is winnaar van de publieksprijs in de wedstrijd Vakman van het Jaar 2011. En sinds 2007 is latex spuiten een specialiteit, nu op deze plek beschikbaar in een nieuw jasje. Net als uw wanden verdient een website immers af en toe ook een nieuwe kleur!

topmuurtotaal latex spuiten

Latex spuiten is een vorm van schilderwerk:

 • Goedkoper is dan het traditionele rollen en kwasten
 • Een strak eindresultaat geeft
 • Geen aanzetten en strepen achterlaat
 • Altijd in 1 of 2 werkdagen klaar is voor oplevering
 • Uw huis en of appartement beter/sneller verkoopbaar maakt: het ziet er weer fris uit met een nieuwe laag latex op wanden en plafonds.
 • De ideale behandeling is op moeilijke plekken (grote vlakken en grove structuur zoals spack of granol)
 • Door latex spuiten worden uw wanden en plafonds gemakkelijk en snel afgewerkt. U bent verzekerd van een strak en mooi eindresultaat. Wanneer u een wand of plafond bijvoorbeeld met een roller gaat witten, ziet u na afloop altijd de banen die u heeft gerold. Dit is bij spuiten met latex niet het geval.
 • Onze jarenlange ervaring in het spuiten met latexverf en airless verfspuiten zorgt voor een optimaal resultaat op uw wanden en plafonds.

Latex spuiten

Latexspuiten is een kwalitatief goed en voordelig alternatief voor het traditionele schilderwerk. We kunnen in elke gewenste kleur per ruimte, een superstrak en streeploos resultaat behalen. Zo strak, dat krijgt u zelf niet voor elkaar met verf en rollers. Een investering die u niet alleen veel tijd oplevert, maar ook prachtige streeploze wanden en plafonds.
Plafonds sausen, wanden of muren sausen, muur verven, muur schilderen, latex verven, plafond afwerken, afwerking muren of welke naam u het dan ook geeft…spuiten werkt altijd het snelst!!
Kortom: wij zorgen voor een super resultaat waar u jaren plezier van heeft!

Uitvoering:

Als dan de dag van de werkzaamheden aanbreekt, beginnen wij al vroeg met het afplakken van de woning.

 • In de namiddag word de eerste laag al gespoten. We gebruiken latex of latex met impregneer middel om de zuiging van de wanden en de plafonds op te heffen. Het ligt aan de ondergrond of we het spuiten van impregneermiddel moeten toepassen.
 • De dag erna word de 2de laag aangebracht, dat is tevens de toplaag c.q. afwerkinglaag. Hierna kan al het afplakmateriaal verwijderd worden.
 • De muren en/of plafonds stootvast en schrobvast afgewerkt en laten een zeer mooi en egaal afgewerkt beeld achter.

Het persoonlijk samen met de klant opleveren van het geleverde latexspuitwerk rondt het project af.

topmuurtotaal wandafwerking

Gratis 80 tips bij opleveren van uw nieuwbouwwoning

Wilt u gratis en vrijblijvend contact of een passende offerte op maat? Dat kan bij TopMuurTotaal.