Renovlies behang

Uw woning verdient een perfecte afwerking. Renovliesbehang is 100% vervanging voor stucwerk en minder kwetsbaar. TOPMuurTotaal is gespecialiseerd in het aanbrengen van glad of structuur Renovliesbehang of “glasweefselbehang”. Renovliesbehangen kent o.a. de volgende voordelen.

topmuurtotaal renovlies behang

Snel aan te brengen en af te werken

Stukadoorswerk is tijdrovend om netjes aan te brengen en dient nog zo’n 14 dagen te drogen alvorens er latex op aan te brengen is. Werken met Renovliesbehang gaat een stuk sneller. Binnen en week kunt u erin. Het aanbrengen is wel specialistisch werk.

Stootvast

Renovliesbehang is erg sterk, vele malen sterker dan glad stukadoorswerk. Mocht er in de loop van de jaren toch een beschadiging ontstaan dan is deze zeer eenvoudig en onzichtbaar te repareren.

Naadloos

Renovlies behang is, mits door een specialist aangebracht, bijna 100% naadloos aan te brengen. Het eindresultaat ziet er glad en strak uit.

Eenvoudig te ontsmetten

Renovliesbehang is te ontsmetten met allerlei chemische reinigingsmiddelen en wordt daardoor veel toegepast in ziekenhuizen, tandarts-praktijken enz. Doordat Renovliesbehang een dichte en gesloten oppervlak heeft krijgen micro-organismen geen kans, de perfecte oplossing dus voor mensen met een allergie.

Ademend

Renovliesbehang is een ademende wandafwerking. Aanwezig vocht in de wanden van een nieuwbouwwoning kunnen dus makkelijk verdampen, waardoor de vorming van schimmels wordt voorkomen.

Fotobehang ook mogelijk

Fotobehang is sterk in opkomst. Door een wand met fotobehang te behangen, ontstaat er een sfeervol en ruimtelijk effect. Naast het strakke renovlies behang dat wij leveren, kunt u aanvullend ook kiezen voor fotobehang. TOPMuurTotaal levert een combinatie van strak Renovliesbehang en fotobehang in elke kamer waar u dat maar wenst.

Wilt u meer voordelen over Renovliesbehang lezen?
Vraag dan ons GRATIS boek aan!

topmuurtotaal wandafwerking

Alles over strakke wanden zonder stucadoren. Download hier het gratis E-book.

Wilt u gratis en vrijblijvend contact of een passende offerte op maat? Dat kan bij TopMuurTotaal.