Testimonials

Wanden witten in leeg kantoorpand

Door TopMuurTotaal uit Breda hebben wij de vergeelde wanden van een bestaand kantoor laten repareren en opnieuw sauzen. Het resultaat mag er zijn: stralend wit en weer als nieuw. Compliment aan René en zijn team! 

Aanbrengen Systexx v22 en Sigma/Wijzonol latex nieuwbouw te Rotterdam

Zeer vriendelijk ontvangen! Rene komt zijn afspraken na en is zeer flexibel in zijn werk. Ook de samenwerking met zijn collega is zeer goed. Mooie afwerking! Een aanrader voor iedereen!  

Dhr. Sheombar, Rotterdam

Glasvezel + latex

Wij zijn erg kieskeurig en houden van kwaliteit, daarom hebben we van te voren contact gehad met verschillende aanbieders over de uit te voeren werkzaamheden die binnen het aanbod zouden vallen. Al gauw bleek dat bij René (TopMuurTotaal) de prijs-kwaliteitverhouding goed is.

Voorafgaand aan de werkzaamheden is hij zelf langs geweest met Albert, degene die het werk zou uitvoeren. Wij zijn heel erg tevreden over het uitgevoerde werk. De muren van onze nieuwbouwwoning zijn voorgeschuurd, geïmpregneerd, met 150gr/m² behangen en 2 keer gesaust met ultramatte latex. Albert en zijn maat hebben zeer nauwkeurig gewerkt en meegedacht.

Wij wilden eigenlijke gestuukte muren, maar met nieuwbouw is dat riskant. Dit is minstens zo mooi. Wij hebben ons werk kunnen vergelijken met dan van anderen en wij zijn heel erg blij…

Mevr. Morf, Capelle aan den IJssel

Renovliesbehang in nieuwbouw woning

Ik denk niet dat er een betere vakman mogelijk is op het gebied van Renovlies met schilderwerk. Rene is betrouwbaar, werkt bijzonder netjes tot in de details, geeft advies en tips, werkt met prettige en kwalitatief goede mensen. Kijkend naar het werk dat verricht is, uitgebreid machinaal geschuurd, Renovlies behang, 2x schilderwerk is de prijs achteraf het meest concurrerend geweest.

Dhr. Ros, Sliedrecht

Binnenschilderwerk kozijnen begane grond

We zochten iemand voor schilderwerk maar uiteindelijk hebben René, Albert en collega’s van TopMuurTotaal heel ons huis (begane grond en twee verdiepingen) voorzien van Renovlies behang en alles gesaust (zelfs badkamer en wc’s). Het ziet er echt GEWELDIG uit!

Vanaf begin goed contact met René, makkelijk afspraken maken en snelle reactie op mail. Perfect. De mannen werken ontzettend netjes….. Al met al, een verademing om met hen te werken.

Bij een nieuw huis zit vaak wat tegen, maar met René en zijn mannen niet het geval. René ontzettend bedankt voor alles en ik ga je zeker bij anderen aanbevelen. Ik ben trouwens ook reuze enthousiast geworden over dat behang, ik vind het nog strakker dan stucwerk en het geeft geen rotzooi. Als we ooit gaan verhuizen dan bel ik je weer! groetjes Kelly &…

Mevr. Karremans, Breda

Plaatsen 300m2 glasvliesbehang, incl. glad maken muren en sausen

De werkzaamheden zijn netjes & op tijd uitgevoerd. We zijn erg tevreden met het resultaat. Erg prettig dat Rene nog een extra dag is teruggekomen om de laatste puntjes op de i te zetten (wat naden bijwerken & trapleuning terugplaatsen). René, we willen je heel erg bedanken en je bent echt een aanrader !

Dhr. N., Wassenaar

Nieuwbouwwoning: Renovlies + zolder spuiten

Rene en zijn mensen van TopMuurTotaal hebben binnen vijf dagen onze hele woning voorzien van Renovlies, de muren dubbel gesausd en de zolder gespoten. We zijn zeer tevreden over het resultaat: het is echt prachtig geworden. Ook de communicatie was prima: Rene was supergoed bereikbaar via mail, sms en telefoon. Afspraken zijn keurig nagekomen. Kortom: een aanrader.

Mevr. Groenewege, Hilversum

Nieuwbouwwoning

In deze tijd is het niet makkelijk een bedrijf te vinden waarin je je vertrouwen kan leggen. TOPMuurTotaal is mij door een vriend aangeraden en nu begrijp ik waarom. De kwaliteit van de service die mij werd aangeboden is boven niveau. Ga vooral zo door!

Mevr. Wildhagen, Voorschoten