Werkwijze en duurzaamheid

Het is altijd mogelijk om ergens ons VAKWERK te komen bewonderen. Ik maak dan persoonlijk met u een afspraak op een datum en tijdstip dat u schikt.

Mocht u na het zien van mijn vakwerk besluiten om uw opdracht door TOPMuurTotaal uit te laten voeren, dan kunt u op deze pagina lezen welke stappen er volgen. Een bouwdepot is geen probleem.

Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarover leest u op deze pagina meer.

1

Offerte aanvragen

Aan de hand van de bouwtekening van uw nieuwe woning maak ik een voorlopige berekening van het aantal vierkante meter en maak aan de hand hiervan een zeer gedetailleerde offerte uit en stuur deze per email naar u toe. Alle behorende product specificaties worden hierbij vermeld.
2

Bekijken en inmeten woning

Graag kom ik op een open / inmeet dag op de bouw de kwaliteit van de muren bekijken en netto inmeten. De meer/minder meters pas ik dan aan op de offerte. Ook kan hier een kleuradvies volgen.
3

Uitvoering

Na uw akkoord voor de opdracht en wanneer u de opleveringsdatum van uw woning weet ga ik samen met u een aanvangsdatum inplannen.
4

Communicatie

Ik hou u elke dag op de hoogte over het verloop van de werkzaamheden. Bent u niet tevreden? Laat het mij weten. Dan lossen we de situatie voor u op.
5

Oplevering

Ik lever persoonlijk na afloop met u samen uw woning op.
6

Garantie

Ik geef in samenwerking met de fabrikant 10 jaar garantie tegen het loskomen van de door ons aangebrachte materialen. U ontvangt hiervoor een certificaat.

Bij al onze werkzaamheden gebruiken wij minder milieu belastende materialen. Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen staan bij ons hoog in het vaandel. Zo draagt U door TOPMuurTotaal een steentje bij aan het verbeteren van ons milieu.

topmuurtotaal wandafwerking

Alles over strakke wanden zonder stucadoren. Download hier het gratis E-book.

Wilt u gratis en vrijblijvend advies? Neem dan contact op via onderstaand telefoonnummer.